Boekje over De Verdronkenen

Foto Marijn Wandel

Een monument voor de slachtoffers van de Watersnoodramp van 1953

In 2018 bij de 65-jarige herdenking van de Watersnoodramp brachten we een boekje uit over De Verdronkenen, het monumentale kunstwerk van Miep van Riessen.

Bestel dit boekje en steun daarmee Stichting Miep van Riessen.
Mail uw naam, adres en het aantal boekjes dat u wilt bestellen naar stichtingmiepvanriessen@gmail.com en maak 19,25 euro (incl. verzendkosten) over naar rekening NL22INGB0007073252 t.n.v. Stichting Miep van Riessen o.v.v. boek + het adres waarnaar wij het boekje kunnen opsturen.

Colofon
Uitgave 2018, Stichting Miep van Riessen
Tekst: Govert Meijers, Martine van de Ven, Hester Wandel
Voorwoord: Siemco Louwerse
Vormgeving: Marijn Wandel
Eindredactie: Jan van de Ven
Foto’s: Jan van de Ven, Aad Holkamp, Marijn Wandel, Sjaak van Loo, Marc Moussault, Watersnoodmuseum
Druk: Drukkerij Mezclado, Tilburg

Deze uitgave en de vitrine voor De Verdronkenen in het Watersnoodmuseum is mogelijk gemaakt door een bijdrage van:
Stichting Vrienden van het Watersnoodmuseum
Stichting Renesse
De heer en mevrouw M.A. Brugge, De heer W.J. Claassen, Mevrouw H.C. Dibbits, De heer en mevrouw J. van Dijk-van Riessen, De heer en mevrouw R. Driessen-Sint Nicolaas, Mevrouw C.J. Geluk, De heer en mevrouw P. G. Huibers, Mevrouw S.C. de Jong, De heer en mevrouw E. Koning-Haanstra, De heer en mevrouw A.J. Meijers, Mevrouw P. Pen-Voepel, Mevrouw S.J. Schade, De heer en mevrouw J.P. Schmitt, De heer P.C. Schurman, De heer en mevrouw H.H. Siekman-Claassen, Mevrouw A.E.M. Spaninks, Mevrouw P.V. Steinmetz, Mevrouw S.R. van Riessen, De heer en mevrouw B.P. van Riessen-Roza, De heer en mevrouw A.P. Van Riessen-Zoer, De heer en mevrouw J.R. van Veen, De heer N.W.M. Wandel, De heer en mevrouw Y.T. Wandel, De heer en mevrouw J.J. van de Water-Roggeveen, De heer M.E.E. Wiersma, De heer en mevrouw J.P.H. van Wijk-Meermans.

Veel dank gaat uit naar:

Joke en Jan van de Ven, Nico Wandel, Siemco Louwerse, Ria Geluk, Jaap Schoof, Simon van der Haagen, Marijke van Hamelsveld, Piet van der Have, Mi-hyun Dodde, Frans Stofregen, Harold Kool, Aad Mooij en alle donateurs en leners van Stichting Miep van Riessen.